De ce implant

De ce implant ?

  • Pentru ca tratamentul cu implant dentar a ajuns ”la maturitate”, a trecut proba timpului, devenind astazi un tratament sigur, accesibil si cu rezultate predictibile, atunci cand este executat corect.
  • Implanturile dentare cresc semnificativ CALITATEA VIETII pacientilor nostrii pentru ca permit executarea unor lucrari fixe sau mobilizabile foarte stabile, astfel incat pacientii pot socializa fara teama si stresul unor momente penibile. Acestia pot zambii din nou cu incredere, pot mesteca orice tip de aliment corect si confortabil.
  • Lucrarile fixe pe implant inlocuiesc puntile dentare clasice, in acest fel fiind inlaturata necesitatea slefuirii dintilor naturali existenti care, in cele mai multe cazuri, sunt perfect sanatosi.
  • Este inlaturata sau mult incetinita pierderea de os natural acolo unde nu mai exista dinti. Odata cu inserarea corecta a implantelor in osul restant, fortele masticatorii sunt retransmise osului, fiind reluate astfel procesele fiziologice de apozitie si liza osoasa naturala.
  • Implanturile dentare fac posibil tratamentul cu lucrari dentare si in cazurile mai dificile, unde nu mai exista os suficient, prin tehnicile de regenerare osoasa, prin folosirea factorilor de crestere recoltati din sangele pacientului (A-PRF si I-PRF) sau tehnica de ”sinus lift”, toate aceste tehnici fiind disponibile in  Clinica de Implanturi Dentare Pastel Dent.
  • Pretul implantului dentar s-a redus mult in ultimii ani, devenind tot mai accesibil odata cu dezvoltarea acestui domeniu, mecanismele concurentiale ale economiei de piata fiind cele responsabile in mare masura de acest lucru, iar pe de alta parte, cererea tot mai mare din partea pacientilor si medicilor implantologi. Clinica noastra ofera si are experienta cu 3 tipuri de implanturi, toate de buna calitate, cu indicatii diferite si preturi care le fac accesibile unei categorii tot mai largi de pacienti. Detalii in pagina Cat platesti.
  • Un alt motiv pentru folosirea implantului dentar este reprezentat de ”universalitatea” indicatiei pentru acest tratament. Astfel se poate trata cu implant pierderea unui singur dinte, sau realizarea unor punti dentare pentru cazurile in care s-au pierdut mai multi dinti, pana la ”stabilizarea” protezelor mobile pentru ca acestea sa nu se mai desprinda cu usurinta.
implant dentar timisoara