Implanturile noastre

IMPLANT DENTAR STRAUMANN

Straumann inseamna traditie, inovatie si calitate elvetiana. Sunt implanturi din categoria premium care intrunesc toate calitatile implanturilor moderne si chiar mai mult decat atat prin invetiile brevetate de firma Straumann, iar aici ne referim la noul aliaj ROXOLID, din care se realizeaza implanturile care este un amestec dintre titan si zirconiu, iar rezultatul final este un implant care se osteointegreaza mult mai rapid si scurteaza semnificativ timpul de realizare a lucrarii protetice si incarcare a implanturilor. De asemenea Straumann ofera si un implant din ceramica, ”Straumann Pure Ceramic” pentru acea categorie de pacienti care doresc o estetica perfecta pe termen lung sau nu doresc un implant metalic in organism.

Implanturile Straumann au trecut ”proba timpului”, fiind inserate peste 14 milione de implanturi in peste 40 de ani de experienta in toata lumea, cu o rata de succes foarte inalta.

Garantia noastra pentru aceste implanturi este una extinsa la 7 ani in loc de 4 ani cat oferim pe toate celelalte tratamente din clinica!

IMPLANT DENTAR MIS 

Compania MIS este una dintre companiile care au aratat consecventa, dinamica si o evolutie foarte buna de-a lungul ultimilor ani, iar parerea specialistilor si design-ul inovativ al implanturilor produse de aceasta firma au adus acest sistem la un raport pret/calitate greu de egalat. Centrul de implanturi dentare dr Petrean ofera acest implant pe segmentul de pret cel mai accesibil cu rezultate excelente.


Caracteristici ale implanturilor MIS:

 

  • suprafata hidrofila „Nanotec” pentru o osteointegrare sigura si rapida
  • conexiune exacta tip con sau hexagon intre bont si implant
  • forma conica a implantelor pentru o insertie usoara si o osteotomie redusa
  • stabilitate primara optima ceea ce permite o incarcare imediata a implantului cu lucrarea protetica
  • platform switching

IMPLANT DENTAR ZIMMER