Garantie

GARANTIE

Iti garantam:

SANATATEA TA, pentru ca gandim medical si ne pasa de sanatatea ta, de aceea iti garantam instrumente sterile la autoclav, in pungi speciale care mentin continutul steril 2 luni, un cabinet special in care se efectueaza doar interventii destinate implantologiei si chirurgiei orale, lampa de sterilizare incapere de capacitate mare, cu ultraviolete, cele mai bune materiale si instrumente, pentru ca tu sa iesi din clinica cel putin la fel de sanatos precum ai intrat !!!

4 ANI GARANTIE pentru toate implanturile si lucrarile pe implant !!! Bineinteles ca pentru a beneficia de acaeasta garantie este necesar sa respectati 2 conditii:
1) sa renuntati la FUMAT si sa mentineti o stare de sanatate generala buna!
2) sa respectati controalele periodice care sunt urmatoarele: in primii 2 ani se vor efectua controale o data la 4 luni, in urmatorii 2 ani o data la 6 luni, iar apoi o data pe an.
3) sa mentineti o igiena riguroasa a implanturilor si lucrarilor protetice pe implanturi, conform indicatiilor primite de la medic sau igienist!

RAPORT CALITATE / PRET excelent, prin folosirea de implanturi si componente originale, achizitionate de la reprezentatele oficiale ale producatorilor de implanturi, studiu de caz si planificare inainte de fiecare tratament, pregatire permanenta a echipei medicale prin participarea cosnstanta la cursuri si congrese de specialitate atat in tara cat si in strainatate.

STAY IN TOUCH, ceea ce inseamna ca suntem disponibili permanent petru tine, oricand, pentru orice intrebare sau sfat de care ai nevoie, prin canalele de social media, pagina de FB a cabinetului, sau via e-mail, chiar si telefonic, in timpul orelor de program.

TEHNOLOGIE PREMIUM, prin alocarea constanta a unui procent sustantial din incasari pentru investitii,am reusit sa ne ”imbogatim” an de an cu aparatura noua, de cea mai buna calitate, pentru a oferii o gama larga tratamente sigure si eficiente. Asfel in clinica de implanturi dentare PastelDent se lucreaza pe unit-uri dentare Anthos si Castellini, made in Italy, folosim tehnologia ultrasonica ”piezoelectrica” in chirurgia osoasa si de insertie implanturi dentare, prin achizitionarea aparatului original, de ultima generatie, Mectron Touch.